A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

Урочисте нагородження ІІ (обласного) етапу гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 14.06.2021 11:21
Кількість переглядів: 155

Рій «Гайдамаки» Цукуринської філії Селидівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 6 був запрошений на урочисте нагородження ІІ (обласного) етапу гри «Сокіл» («Джура»), яке відбулося з 11 по 13 червня 2021 у м. Краматорськ.

Учасників гри гостинно прийняла військова частина А2120, в якій був організований наметовий табір за сучасними вимогами. У співпраці з командиром Котенко Артемом Павловичем для джур була організована цікава, пізнавальна, захоплююча програма, яка включала військову естафету; майстер-класи зі збирання/розбирання автоматичної зброї й тактичної підготовки; виставку стрілецької зброї та військової техніки; локації вибухо-технічної служби та єдиного бойового комплекту.

Також відбулися змагання з приготування кращого куліша, смакові якості якого оцінювали військовослужбовці частини. Навіть злива не завадила дітям ходити в гості один до одного та ділитися рецептами.

Юних джур привітав голова облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко та командувач Операції об’єднаних сил, генерал-лейтенант Володимир Кравченко.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень