A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Селидівської міської ради

«ГОВОРИМО УКРАЇНСЬКОЮ» ВІД ДИТЯЧОГО ТЕЛЕКАНАЛУ «ПЛЮСПЛЮС» З’ЯВИТЬСЯ НА ПЛАТФОРМІ ЮНІСЕФ LEARNING PASSPORT

Дата: 10.11.2020 08:38
Кількість переглядів: 108

9 листопада, у День української писемності та мови, телеканал «ПЛЮСПЛЮС» має привід нагадати, як гарно та важливо говорити українською. «ПЛЮСПЛЮС» розпочинає співпрацю з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та радий оголосити про перший проєкт, комунікація та поширення якого відбудеться за підтримки організації. Відома серія мультфільмів телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» «Говоримо українською» стала доступною і на освітній платформі ЮНІСЕФ Learning Passport

Освітня платформа Learning Passport – це онлайн-бібліотека матеріалів для неформальної та формальної освіти, яка має на меті покращити доступ учасників освітнього процесу до високоякісної безперервної освіти, що набуває особливої актуальності у період дистанційного навчання. Розроблений для дітей та молоді, батьків та освітян, майданчик є влучним способом поширення освіти, зокрема знань з української мови за допомогою проєкту телеканалу «ПЛЮСПЛЮС» «Говоримо українською». Варто зазначити, що мультфільми «Говоримо українською» рекомендовані для перегляду в школах Міністерством освіти і науки України, саме тому їх поява на онлайн-платформі Learning passport надає додаткової значимості мови для розвитку дітей та слугує масштабним всеукраїнським майданчиком для просування ідеї впевнено та грамотно розмовляти українською.

Серія мультфільмів «Говоримо українською» створена на основі книжок «100 експрес-уроків української» Олександра Авраменка.

https://mon.gov.ua/ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень